Predsednici URVI Srbije i Pokreta veterana u Zrenjaninu

Grad Zrenjanin danas su posetili predstavnici Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Srbije, na čelu sa predsednikom Radišom Milivojevićem i Pokreta veterana Srbije, takođe na čelu s predsednikom Sašom Dujovićem. Oni su razgovarali s gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem i njegovim zamenikom Sašom Santovcem, a poseta je iskorišćena i za uručenje priznanja gradskim čelnicima za saradnju i pomoć Udruženju i njegovim članovima. 
 
 
Janjiću je uručena Zlatna plaketa URVI i porodica poginulih boraca Srbije i Zahvalnica URVI i porodica poginulih boraca Grada Zrenjanina, a zahvalnicu je dobio i Saša Santovac.
 
Predsednica Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Grada Zrenjanina Jovanka Pavlović, koja je uručila zahvalnice, ističe doprinos Grada Zrenjanina uspešnom funkcionisanju Udruženja i prevazilaženju problema u radu.   
 
 
"Imali smo velike probleme za koje sada mogu da kažem da smo ih uglavnom rešili i nadam se da ćemo u nekom narednom periodu biti što uspešniji i što bolji, zahvaljujući razumevanju gradonačelnika i njegovog zamenika", navela je Pavlovićeva nakon današnjeg sastanka u Gradskoj kući.