"Igrajmo za 16" u Zrenjaninu

Na memorijalnom turniru "Igrajmo za 16" u Zrenjaninu, ove godine će učestvovati osam ekipa. Parove za takmičenje izvukli su Ljubomir Stanisavljev, zamenik predsednika Skupštine Grada Zrenjanina i Zoran Kasalović, predsednik Skupštine opštine Žitište. 

 

 

U četvrtfinalu, koje se igra u sredu 16. marta će se sastati: EPS Zrenjanin –  "Sportski objekti", Opština Žitište – Gradska uprava Zrenjanin, Opština Sečanj – Vojvoda Stepa Đero i  "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin – Direkcija za uređenje i izgradnju Zrenjanina.

Pobednici će igrati polufinalne mečeve u petak 18. marta, a finale je zakazano za ponedeljak 21. marta.

 

 

 - Ove godine smo proširili turnir i u njega uključili i ekipe iz drugih opština Srednjobanatskog okruga. Mi smo se i do sada pokazali kao dobro organizatori i na tome su nam priznanje odali i u Organizacionom odboru turnira u Beogradu. Podsećam da su u predhodne tri godine pobednici u Zrenjaninu i naši predstavnici na završnom turniru gradova bile ekipe Tehničke škole, JKP "Čistoća i zelenilo" i JKP "Vodovod i kanalizacija" -  rekao je Nikola Božović, iz organizacionog odbora zrenjaninskog dela turnira.

 

 

- Ova humana akcija kojom se sećamo nastradalih radnika RTS-a može da se sagleda u pravom svetlu samo kada se ode u Beograd. Još uvek je zgrada televizije u istom onom stanju kao 1999. i to je podsećanje da ne možemo da zaboravimo ono što se tim ljudima desilo - rekao je Ljubomir Stanisavljev, zamenik predsednika skupštine Grada Zrenjanina.

Turnir se i ove godine organizuje uz podršku Sportskog saveza Grada Zrenjanina, a pokrovitelj je Grad Zrenjanin.