Ovogodišnji "Dani piva" od 23. do 28. avgusta

Na inicijativu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića danas je u sali Gradskog veća održana prva sednica Organizacionog odbora manifestacije "Dani piva 2016".

Kao što je i bilo predviđeno dnevnim redom konstituisan je Organizacioni odbor manifestacije, a doneta je i odluka da se ovogodišnji "Dani piva" održe od 23. do 28. avgusta.

 

 

- Prošle godine smo organizovali dobru manifestaciju, a po svim ocenama, možda i jednu od najboljih za ovih tridset godina. Bili su zadovoljni i izvođači i posetioci, kao i zakupci. I tada je provejavala ideja da napravimo "Dane piva" koji će trajati dan duže, tako da je moj predlog da ovogodišnji "Dani piva" traju šest dana, od utorka 23. do nedelje 28. avgusta, kada nam je i slava grada koju ćemo obeležiti na prikladan način - rekao je gradonačelnik Janjić.
 
Kako je naveo, program, koji će u narednom periodu biti pripremljen, sigurno će biti veoma atraktivan i očekuje se da ovogodišnja manifestacija bude još uspešnija od svih prethodnih.
 
Za sada je poznato da će “Dane piva 2016” tradicionalno najaviti povorka fijakera kroz grad, a da će se programi i prateći događaji odvijati na nekoliko lokacija u gradu.