Zahvalnost Gradu Zrenjaninu na doprinosu organizaciji Dana Vojske i Dana pobede

U poseti gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću danas je boravila visoka delegacija Generalštaba Vojske Srbije, na čelu s general-majorom Vojinom Č. Jondićem, komandantom jučerašnje svečanosti i brigadnim generalom Željkom Petrovićem, komandantom Prve brigade kopnene vojske, koji je predvodio defile pešadijskih jedinica. Oni su još jednom izrazili zahvalnost gradonačelniku, njegovim saradnicima i Gradu Zrenjaninu na velikom doprinosu organizaciji i uspešno realizovanoj proslavi Dana Vojske Srbije i Dana pobede.
 
 
- Vrlo visoku ocenu naše kompletne aktivnosti juče je dao i predsednik Republike Srbije, a i načelnik Generalštaba takođe je ocenio aktivnost kao vrlo uspešnu. Sva tehnika uklonjena je sa trga odmah nakon svečanosti, kao da se ništa nije dešavalo, što upravo govori da je aktivnost dobro planirana, da je kvalitetno realizovana na zadovoljstvo kako nas koji smo u njoj učestvovali, tako verovatno i svih građana Zrenjanina - istakao je nakon sastanka general Petrović, inače naš sugrađanin.
 
 
On je dodao da su predstavnici Vojske Srbije iskoristili priliku da se još jednom zahvale gradonačelniku na svemu što je urađeno da ova manifestacija protekne na najbolji mogući način.
- Naglasili smo i tokom sastanka da sigurno ništa od ovoga ne bi bilo viđeno da nije bilo pomoći grada.
 
 
Gradonačelnik Čedomir Janjić rekao je da je juče, kao i prethodnih dana, bilo jasno da je Zrenjanin u mogućnosti da organizuje ovako velike manifestacije, kao što je proslava Dana Vojske i Dana pobede.
- Mislim da nije bilo Zrenjaninca koji nije bio ponosan na svoj grad, svoje sugrađane koji su u velikom broju došli da vide paradu i mislim da je utisak zaista fantastičan, i nas domaćina, ali i svih gostiju koji su bili u gradu Zrenjaninu. Dobili smo i usmenu i pismenu zahvalnost od načelnika Generalštaba, drago mi je što su svi gosti bili zadovoljni. Oni koji su bili najodgovorniji za celu manifestaciju i koji su imali priliku da je ranije organizuju i u drugim gradovima, kažu da je ovde sve bilo na vrhunskom nivou - rezimira utiske o jučerašnjoj svečanosti u Zrenjaninu gradonačelnik Janjić.