30. ''Dani piva'' - kompletan program manifestacije

Trideseta, jubilarna tradicionalna manifestacija “Dani piva” u gradu Zrenjaninu ove godine će se održati od 26. do 30. avgusta, a svoje nastupe najavile su najveće muzičke zvezde - saopštio je danas Organizacioni odbor manifestacije. 
 
Uz široku ponudu najboljih domaćih i inostranih pivskih brendova, ali i čuvene banatske gastronomske specijalitete, boravak u Zrenjaninu svim posetiocima pružiće nezaboravan provod ovog leta.
 
Programi “Dana piva” održavaće se istovremeno na dva trga, na dve spektakularne bine: na Žitnom trgu, kao prethodnih godina, a sada i na renoviranom Trgu slobode.
 
 
Da su sadržaji manifestacije pažljivo pripremani, potvrdio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić: “Ono što našu manifestaciju izdvaja od drugih u zemlji jesu tradicija, prijateljstvo, gostoprimstvo i pozitivna energija celog grada. “Dani piva” su porodična manifestacija svih Zrenjaninaca, koji goste dočekuju s iskrenom dobrodošlicom. Manifestacija je čuvena po negovanju i uvažavanju specifičnosti naroda sa područja Banata, te postiže jedan od svojih primarnih ciljeva, multikulturalnost. Zrenjanin mora biti ponos svojih stanovnika i konačno zauzeti mesto vodećih gradova u zemlji, koje mu nesumnjivo pripada.” 
 
Zrenjaninske ustanove kulture prezentovaće kvalitetne kulturno-umetničke sadržaje, a posebno zanimljivu ulogu imaće i brojni sportisti, zbog čijih uspeha je Zrenjanin nadaleko poznat kao Grad sporta. 
 
Za manifestaciju ove godine vlada izuzetno interesovanje posetilaca iz zemlje i regiona, te su brojni smeštajni kapaciteti u najvećoj meri već popunjeni. Grad Zrenjanin očekuje rekordan broj gostiju, kojima će dobrodošlicu poželeti koncertnim spektaklom i gostoprimljivošću naših sugrađana.
 
 
OVDE MOŽETE PREUZETI KOMPLETAN PROGRAM MANIFESTACIJE: