"Home invest" gradi još jednu višespratnicu u Zrenjaninu

Jedan od prvih investitora koji je u Zrenjaninu počeo izgradnju stambenih objekata namenjenih tržištu, novosadska kompanija "Home invest", nastavlja investicioni ciklus u našem gradu izgradnjom još jedne zgrade namenjene višeporodičnom stanovanju, s poslovnim prostorom u prizemlju. Nakon što je sličan objekat završen u Ulici Marka Oreškovića 23, u toku je raščišćavanje zemljišta za gradnju u istoj ulici, na dosadašnjim brojevima 3-7. 
 
 
Radi se o lokaciji neposredno uz "Gomeksov" market "Total", gde će "Home invest" izgraditi objekat spratnosti podrum + prizemlje + četiri sprata + potkrovlje. Višeporodično stanovanje biće zastupljeno na svim etažama, dok je u prizemlju predviđeno otvaranje 4  lokala, a u podrumu će biti garaže. Prosečna kvadratura stanova biće oko 50 m2, uz 54 parking-mesta u okviru parcele. 
 
 
 
Istovremeno s gradnjom ovog objekta, novosadski investitor završava stambenu zgradu spratnosti Pr+2+Pk u Ulici vojvode Petra Bojovića 25-27, i nastavlja izgradnju na susednoj lokaciji 21-23, gde će takođe biti podignut stambeni objekat s lokalima u prizemlju i stanovima površine od 40 – 115 m2.