Počeo novogodišnji program: Zrenjanin - grad otvorenog srca

Pod sloganom "Zrenjanin – grad otvorenog srca", u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića počeo je novogodišnji program, odnosno njegov deo namenjen našim najmlađim sugrađanima. U centru Zrenjanina nekoliko stotina dece druže se s četiri Deda Mraza, ukrašavaju veliku jelku i učestvuju u muzičko-zabavnom programu, koji predstavlja uvod u doček Nove 2014. godine na istom mestu. 
 
   
 
Mališanima se pridružio i gradonačelnik Zrenjanina, mr Ivan Bošnjak, koji je s njima ukrašavao jelku i postavio ukras na njen vrh. Zajedno s Deda Mrazevima učestvovao je u podeli novogodišnjih paketića, poželevši svim prisutnim srećnu i uspešnu Novu godinu, deci da slušaju svoje roditelje, ali i da roditelji slušaju njih. 
 
   
 
 
U nedostatku snega i sanki, zbog kojih ni irvasi nisu mogli da stignu do našeg grada, Deda Mraz je prokrstario centrom Zrenjanina u karucama, a irvase su, s velikim uspehom, zamenili – lipicaneri. 
 
   
 
Program u glavnoj zrenjaninskoj ulici organizuju Grad Zrenjanin, Turistički centar Grada Zrenjanina, Kulturni centar Zrenjanina i Radio Zrenjanin, a u novogodišnjoj noći nastupiće zrenjaninske grupe "Šišarke" i "Raskršće". Za ponoć je predviđena zdravica gradonačelnika, uz vatromet.