Odložena 17. sednica Skupštine grada

Скупштина
Zakazana za danas, 17. sednica Skupštine grada, odložena je zbog nedostatka kvoruma, a o novom terminu njenog održavanja odbornici će biti naknadno obavešteni – saopštio je predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Radovan Bulajić, pred početak zasedanja kom je prisustvovalo 25 odbornika – 24 na strani opozicije i samo jedan, predsednik odborničke grupe Socijalsitičke partije Srbije, Radoslav Jocić, na strani vladajuće koalicije.
 
Na Dnevnom redu današnje sednice trebalo je da se nađe 17 tačaka, među kojima i Informacija o stanju bezbednosti i ostvarenim rezultatima Policijske uprave Zrenjanin za 2013. godinu, zatim Predlog Odluke o prestanku važenja Odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta, Predlog Odluke o izmenama Odluke o uređivanju građevinskog zemljišta i kriterijumima i merilima za utvrđivanje visine naknade za uređivanje građevinskog zemljišta na teritoriji grada Zrenjanina, kao i Predlog Odluke o izradi izmena i dopuna Prostornog plana grada Zrenjanina.
 
Ostale tačke predviđenog Dnevnog reda bile su kadrovske prirode i tiču se razrešenja i imenovanja članova saveta, nadzornih i školskih odbora.
 
Predsednik Skupštine grada Radovan Bulajić nije želeo da se izjašnjava o razlozima za odlaganje sednice, već je samo, kao predsedavajući, konstatovao da ne postoji kvorum za odlučivanje i u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine grada, saopštio da se sednica odlaže.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2248/grb_zrenjanin_150px.jpg