Predstavnici Saveza invalida rada na prijemu kod Stanisavljeva

Savez invalida rada grada Zrenjanina prikupio je novac u akciji za ugrožene na poplavljenim područjma u Srbiji. U akciji je učestvovala većina odbora mesnih organizacija, a prikupljeno je 161.380 dinara i to će biti uplaćeno na republičke namenske račune. Predstavnike Saveza invalida ugostio je ovim povodom u Gradskoj kući Ljubomir Stanisavljev, zamenik predsednika Skupštine grada Zrenjanina, a prijemu su prisustvovali i član Gradskog veća Dušan Radišić i sekretar Skupštine grada Milan Mrkšić.
 
 
- Čast mi je što možemo da ugostimo predstavnike Saveza invalida rada koji su skupili novčana sredstva za ugrožene na poplavljenim područijma. Pre izvesnog vremena tražili su savet kako to da učine, i evo, sada su ovde po završetku akcije koju su sproveli - rekao je ljubomir Stanisavljev i zahvalio našim sugrađanima na humanom gestu.    
 
    
 
Ističući da se od 30 mesnih organizacija 26 odazvalo ovoj akciji prikupljanja pomoći, Stevan Radišić, predsednik saveza invalida rada Grada Zrenjanina, rekao je da je, pre prikupljanja novca, Savez učestvovao i u prikupljanju pomoći u prehrambenoj robi, higijenskim i hemijskim artiklima koja je poslata u ugožena područija.
- Ovo je jedan gest dobre volje i on može da se uradi pored svih nedaća, a mi smo ga sproveli i pored malih primanja koja naši članovi imaju- zaključio je Radišić.