Gradonačelnik obišao radove na glavnom gradskom trgu

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je, zajedno sa direktorom Direkcije za gradnju i uređenje grada Goranom Kravarušićem, predstavnicima izvođača radova i nadzornim organom za radove, obišao radove na parternom uređenju glavnog gradskog trga.

 

 

Gradonačelnik Janjić je, kako je istakao, zadovoljan dinamikom izvođenja radova budući da je granitnim pločama popločano oko pedeset posto predviđene površine i izrazio očekivanje da će i biti završeni u predviđenom roku.

 

 

Nakon ove, nenajavljene posete, gradonačelnik Janjić je ukazao da će Javno komunalnom preduzeću “Čistoća i zelenilo” naložiti da što pre izvrši sadnju drveća u prostoru za to predviđenom, budući da je ovo vreme optimalno za te poslove.

 

 

Kako je rekao, na glavnom gradskom trgu, koji se uređuje po projektu uglednog arhitekte Branislava Mitrovića, planirana je sadnja 38 sadnica lipe, što će svakako oplemeniti i prostor učiniti još lepšim.

Gradonačelnik Janjić obići će ovih dana i radove u Gimnazijskoj ulici gde se takođe obavljaju radovi posle kojih će i drugi deo ulice biti uređen kao što je deo na potezu od hotela "Vojvodina" do Jevrejske ulice.