Nastavljena i završena 37. sednica Skupštine grada

Скупштина
Sednica Skupštine grada koja je prekinuta nakon 32. tačke dnevnog reda, nastavljena je danas razmatranjem preostalih tačaka, kao i tačaka koje su predložene kao dopuna dnevnog reda, za koje je pripremljen odgovarajući materijal. Danas se pred odbornicima tako našlo petnaest tačaka, koje su prihvaćene većinom glasova, uglavnom bez rasprave, pa je sednica, kojom je predsedavao zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev, završena nakon jednog časa.
 
 
Odbornici su doneli odluke o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Zrenjanina na lokalitetima Jugoistok I i II, Bagljaš-zapad, Uroš Predić i Berbersko, čime su se stekli uslovi za ulaganja pet investitora u nove proizvodne kapacitete u zrenjaninskim industrijskim zonama. Više o novim investicijama biće rečeno kroz posebnu vest.
 
Usvajanjem predloga zaključaka pokreću se inicijative za realizaciju projekata javno-privatnog partnerstva "Izgradnja i upravljanje postrojenjem za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji Grada Zrenjanina" i "Zamena sistema javnog osvetljenja Grada Zrenjanina", kao i inicijativa za osnivanje udruženja Eurovelo park "Carska bara".

Слике

  • /uploads/attachment/vest/3033/37SkupstinaGrada_3.jpg