Нов асфалт ће добити и Потиска улица у месној заједници "Болница – Берберско"

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, са сарадницима, обишао је данас Потиску улицу, на територији месне заједнице “Болница - Берберско“, где су у току припремни радови на асфалтирању коловоза. 
 
 
Потиска улица је саобраћајница која се протеже од улаза у Ургентни центар Опште болнице "Ђорђе Јоановић", односно од Болничке према Тителској, уз некадашњу стару очну болницу. Коловоз, али и терен изван коловоза у овој улици прилично су девастирани, па су санациони радови били неопходни.
-У току су припремни радови у Потиској улици, а асфалтирање креће у понедељак. Овом приликом биће изграђена и нова паркинг места. Вредност радова је пет милиона динара - навео је начелник Одељења за привреду у Градској управи Зрењанин Горан Краварушић.
 
 
Краварушић је додао да се радови у Потиској улици обављају на коловозу дужине око 400 метара, а предвиђено је да трају 30 дана.
-Иначе, тренутно се одвијају радови на више локација у граду. Завршава се Шумадијска улица у насељу "Зелено поље", а следеће недеље почињу радови у Мостарској улици, у МЗ "Сава Ковачевић". Након тога следе радови у улици Милоша Црњанског у Ченти – навео је Краварушић. 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5518/Potiska_obilazak_0.jpg