Почиње градња “Лидла 2” на Багљашу

Компанија “Лидл Србија” званично је потврдила да је почела с градњом друге продавнице у Зрењанину. Из те компаније на адресу Града Зрењанина стигла је следећа информација: 
“Компанија “Лидл Србија” је овог месеца започела градњу своје друге продавнице у Зрењанину, у улици Меше Селимовића. Радујемо се што ћемо још већем броју грађана бити доступни и што ће имати прилике да купују производе са најбољим односом цене и квалитета. Без обзира на то када се градња продавнице заврши, о датуму отварања јавност ће бити благовремено обавештена”, наводе у тој компанији.
 
 
 
 
Објекат се гради на самом улазу у насеље “Багљаш”, на углу улица Меше Селимовића и Булевара Вељка Влаховића, у непосредној близини аутоперионице “Дикси” и производних погона компаније “Производња Миле Драгић”. У току су припремни радови за отварање градилишта. 
 
Подсећамо, Зрењанин је први град у Србији с којим је “Лидл” потписао уговор о куповини грађевинског земљишта и међу првима у којима је завршена изградња објекта, отвореног 11. октобра 2018. године са још 15 продавница широм Србије. Отварањем и друге продавнице, Зрењанин ће такође ући међу малобројне градове у Србији, укључујући и оне највеће, у којима познати немачки трговински ланац има више од једног објекта. 
 
Укупно је у Србији отворено више од 30 продавница, само у Београду их је осам, а по две се налазе у Новом Саду и Крагујевцу. То је и својеврсна потврда растућег тржишта у Зрењанину и привредне експанзије, а изградња објекта у највећем градском насељу и у близини “Авив Парка” и индустријске зоне “Багљаш - аеродром” сигурно доноси и нове развојне потенцијале не само тог дела града, већ и Зрењанина у целини.
 
 
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5511/Gradiliste_LIDL_Bagljas_0.jpg