Dodela Vukovih diploma

U Gradskoj bašti u Zrenjaninu 18.06.2009.godine priređen je prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su nosioci Diplome „Vuk Karadžić“. Najuspešnijim učenicima Grada Zrenjanina je čestitao Staniša Banjanin, načelnik Odeljenja Ministarstva prosvete u Zrenjaninu, a diplome „Vuk Karadžić“ im je uručio gradonačelnik dr Mileta Mihajlov. 

 

     

 

-Vi ste ono najbolje što je Zrenjanin iznedrio i želim vam da uspešno nastaviti školovanje – rekao je gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov, uputivši čestitke nosiocima diplome „Vuk Karadžić“. Najvrednije što danas imate je vaša mladost, koju niko ne može da vam oduzme. –Ponos ste svojih roditelja, svojih škola i svoga grada. Želim vam dobro zdravlje i da se, nakon završenih studija, vratite u Zrenjanin, zaposlite i da zajedno doprinosimo njegovom razvoju.
Staniša Banjanin je poželeo „vukovcima“ da budu u daljem školovanju upešni, kao i do sada, da se upišu na fakultete koji najviše odgovaraju njihovim mogućnostima i željama i da, potom, obavljaju posao koji vole. 

 

    

 

Diplome „Vuk Karadžić“ je zaslužilo 218 učenika koji su završili osnovnoškolsko obrazovanje i 86 maturanata srednjih škola.

Gradonačelnik dr Mileta Mihajlov je uručio „vukovcima“ i prigodne poklone.