Završne pripreme za koncert ''Parnog valjka'' - preporuke za parkiranje

Pripreme za koncert grupe "Parni valjak" koji će se održati u subotu, 21. marta u podne, u centru Zrenjanina, su u završnoj fazi i već sada je sigurno da će se u glavnoj gradskoj ulici okupiti veliki broj naših sugrađana, ali i gostiju iz okolnih opština i gradova. Gradska uprava tim povodom upućuje savete i preporuke svima koji će u Zrenjanin doći sopstvenim prevozom da, zbog obimnih radova na Trgu slobode i ulicama Kralja Petra Prvog i Cara Dušana, ne pokušavaju automobilom da priđu centru grada i mestu održavanja koncerta, već da ga parkiraju na nekom od parking prostora u blizini. 
 
 
 
Za sve koji dolaze iz pravca Novog Sada ili Kikinde, najpogodnija lokacija je parking na staroj pijaci, u Ulici Miroslava Tirša, ili u ulicama Petefijevoj, Ive Lole Ribara i Obala Sonje Marinković. Iz pravca Beograda ne bi vozilom trebalo ići dalje od parkinga na Žitnom trgu, eventualno do manjeg parkinga u Karadžićevoj ulici, a za sve zajedno ostaje i mogućnost parkiranja na centralnom parkingu "Prevlaka", s tim što se očekuje da taj parking u subotu bude i najopterećeniji.
 
S obzirom da su za subotu najavljeni povoljni vremenski uslovi, uz dnevnu temperaturu do 14 stepeni, sigurno je bolje iskoristiti takvo vreme za kraću šetnju do centra Zrenjanina, nego rizikovati ulazak u neku saobraćajnu gužvu.