Donacija SBB Gerontološkom klubu u Zrenjaninu

Kompanija SBB je, u saradnji sa gradom Zrenjaninom, donirala digitalnu televiziju Gerontološkom klubu. Donacija uključuje TV prijemnik, set top boks uređaj i uslugu digitalne televizije, koja će omogućiti da svi korisnici Kluba nesmetano prate digitalni televizijski signal. 
Zahvaljujući donaciji, korisnici Gerontološkog kluba će imati priliku da prate kanale iz digitalne ponude SBB-a i koriste brojne prednosti digitalne televizije, među kojima su bolji kvalitet slike i zvuka, veći izbor kanala u digitalnoj ponudi, pretraga programa do 7 dana unapred, veliki broj HD kanala.
 
 
“Drago nam je što će donacija koju smo realizovali uz podršku grada Zrenjanina doprineti da korisnici ove ustanove provedu vreme u Klubu kvalitetnije i lepše, uz mnogobrojne obrazovne i zabavne programe. Današnja akcija je samo prva u nizu donacija institucijama socijalne zaštite u Vojvodini – posetili smo već Kikindu, a slede nam Sombor i drugi gradovi.” – istakla je Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB i dodala da kompanija ima više od deset godina iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima - prvi su u Srbiji, još 2003. godine, uveli kablovsku digitalnu televiziju, a 2005. godine, lansiranjem Total TV-a, i digitalnu satelitsku televiziju, čime je postavljen standard u pružanju najsavremenijih servisa u oblasti distribucije TV signala.
 
"Današnja donacija predstavlja veliku pomoć koju će, sigurna sam, korisnici Gerontološkog kluba odlično iskoristiti. Želim im da uživaju u gledanju brojnih programa, kao i da na taj način dodatno obogate već lepo vreme provedeno u ovoj ustanovi.“ – izjavila je Dubravka Bulovan Bengin, članica gradskog veća. 
 
   
 
Povodom donacije SBB-a Gerontološkom klubu, direktorka ove ustanove, Zorica Vučević je istakla: „Zahvaljujem se kompaniji SBB na ovom veoma korisnom poklonu, takoreći prozoru u svet, kao i što su se setili naših starijih sugrađana. Naš Klub broji između 300 i 400 korisnika i predstavlja deo Gerontološkog centra Zrenjanina. Članovi su veoma aktivni, pa se ovde organizuju brojne kulturne i zabavne manifestacije, u okviru raznih sekcija u koje se naši korisnici rado uključuju.“