Novogodišnji paketići za decu u zrenjaninskoj bolnici

U danima novogodišnjih praznika, zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura posetili su danas Službu pedijatrije Opšte bolnice “Đorđe Joanović” u Zrenjaninu.
 
Oni su ovom prilikom našim najmlađim sugrađanima, pacijentima bolnice, uručili novogodišnje poklone, uz želju za brz i uspešan oporavak.
 
 
 
S obzirom da je period respiratornih infekcija, povećan je i broj hospitalizovane dece u Opštoj bolnici, a jedan deo te dece tokom dana određeno vreme provede i u vrtiću Predškolske ustanove Zrenjanin, stacioniranom pri Službi pedijatrije. Njima su Santovac i Salapura uručili novogodišnje paketiće.
 
Dr Ljiljana Stanulov, zamenik načelnika dečijeg odeljenja u Opštoj bolnici “Đorđe Joanović” je rekla da je na tom odeljenju trenutno hospitalizovano devetnaestoro mališana. Ona se ovom prilikom zahvalila Gradu Zrenjaninu na poklonima, istakavši da oni u ovim prazničim danima veoma znače deci koja Novu godinu dočekuju u bolnici.
 
 
 
Santovac je ovom prilikom mališanima, koji najčešće boluju od respiratornih infekcija, poželeo brz oporavak, uz želju da se u narednom periodu sreću na lepšim mestima i drugim povodima.
 
Dodeli paketića prisustvovali su, u ulozi domaćina, i direktor bolnice dr Ivana Tešić i pomoćnik direktora dr Vladimir Arbutinov.