Na terenima na ''Peskari'' održan turnir lige Srbije u odbojci na pesku

Irena Drobnjak i Milica Beljanski, kao i Stefan Basta i Ivan Lozić pobednici su četvrtog turnira Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019, koji je održan u Zrenjaninu, na terenima na gradskom kupalištu “Peskara”.
 
Irena Drobnjak i Milica Beljanski su u finalu savladale Aleksandru Aleksić i Ninu Škarić sa 2:0 (21:18, 21:19), dok su Anđela Josić i Teodora Joldić u meču za treće mesto pobedile Jovanu Marčetić i Ana Mariju Mitrović sa 2:0 (21:17, 21:13).
 
 
 
 
Stefan Basta i Ivan Lozić su u finalu savladali Miloša Milića i Đorđa Klašnića sa 2:0 (21:13, 21:16). U meču za treće mesto, Miljan Kiković i Luka Guteša su pobedili Andriju Vulikića i Ivana Ćirovića sa 2:0 (21:15, 21:16).
 
U prisustvu predstavnika generalnog sponzora - Banke Poštanske štedionice, Grada Zrenjanina i Sportskog saveza grada, medalje je pobednicima uručio Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.  
 
 
 
Na prvom turniru u Loznici, pobednici su bili Aleksandra Aleksić i Milena Matić, odnosno Vukašin Rajković i Damjan Pušonjić, dok su u Paraćinu trijumfovali Marija i Tamara Miljević i Miloš Milić i Đorđe Klašnić. Milena Matić i Tamara Miljević bile su pobednice turnira na Srebrnom jezeru kao i Stefan Basta i Ivan Lozić.
 
Peti turnir Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019. odigraće se predstojećeg vikenda, 26 – 28. jula u Baču.
 
Tekst i foto: Odbojkaški savez Srbije