Радови на асфалтирању улица у Арадцу - асфалт добили становници улице Ђуре Јакшића

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, заједно са својим сарадницима, обишао је данас насељено место Арадац где су у току радови на асфалтирању Улице Ђуре Јакшића. 

Мештанин Арадца, Данко Ђокић указао је да је асфалт у том делу села од великог значаја за становнике, посебно за велики број деце која том саобраћајницом иду у школу. 
- На овај начин, с једне стране, практично спајамо један део села са другим, с друге, овде је велики број запослених, будући да у улици послује неколико фирми, а око двадесет петоро деце овуда иде у школу - казао је Ђокић.

- Поред тога, у овом делу села живи и већи део ромске популације, па се и о томе води рачуна, о њиховој деци, а асфалтирање улице је прави погодак - рекао је још Ђокић, указујући на добру сарадњу Месне заједнице “Арадац” и Града Зрењанина.

Горан Краварушић, начелник Одељења за привреду Градске управе такође је истакао значај асфалтирања поменуте улице, а посебно због чињенице да ту послује пет фирми.   
- Сада ће добити асфалтну подлогу, дужина улице је 250 метара, а вредност радова око два и по милиона динара - казао је Краварушић.

Извођач радова је предузеће “Пут - инвест” из Новог Сада. 


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5675/Asfalt_Aradac_0.jpg