“Градска стамбена агенција” обавештава јавност и посетиоце купалишта “Пескара”: вода на купалишту безбедна за купање, спорт и рекреацију

На основу дешавања од 15. јула ове године, а по питању појаве пене непознатог порекла и писања појединих медија да је вода на купалишту "Пескара“ у Зрењанину “загађена”, управљач купалиштем, ЈП „Градска стамбена агенција“ из Зрењанина обавештава све наше суграђане и посетиоце овог купалишта следеће:
 
“Дана 15.07.2022.године Завод за јавно здравље Зрењанин, након реаговања ЈП “Градска стамбена агенција“ и Одељења за заштиту и унапређење животне средине града Зрењанина, извршио је ванредно узорковање квалитета површинске воде на купалишту  “Пескара”.
 
Добијеним резултатима Завода за јавно здравље Зрењанин и консултацијама са стручним лицима истог, утврђено је да је вода на купалишту “Пескара” БЕЗБЕДНА за спорт и рекреацију, као и за купање.
 
С тим у вези, све наше суграђане и кориснике позивамо да посете ово наше купалиште и уживају у сунцу и води”, наводи се у данашњем саопштењу ЈП “Градска стамбена агенција“.
 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6659/Peskara_dron_062020_0.jpg