Нов асфалт у Улици деспота Стефана у Зрењанину, на пролеће предстоји асфалтирање и улица Др Лазе Костића и 4. јула 

Повољни временски услови за ово доба године задржали су путаре на градилиштима и у децембру, па су тако у протеклих недељу дана обављени радови на комплетној рехабилитацији Улице деспота Стефана у Зрењанину, у делу насеља “4. јул”. Након припремних радова, јуче је завршено асфалтирање, тако да је улица добила нову подлогу целом дужином од око 400 метара и у пуној ширини од 6,5 до 7 метара. 
 
 
 
 
Радове су извели радници предузећа “Војводинапут - Бачкапут” из Новог Сада, ангажовани  на основу Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина. Када је у питању овај део Зрењанина, за пролеће наредне године предвиђени су радови на рехабилитацији још две фреквентне улице - Др Лазе Костића и 4. јула.  
 
 
 
Радови на путној инфраструктури у граду и насељеним местима настављају се наредне године по динамичком плану предузећа која их изводе по основу уговора с Градом Зрењанином, а то су носиоци заједничке понуде – путарско предузеће “Baumeister” Београд, са члановима понуде, предузећима “Сремпут” Рума и “Војводина-Бачкапут” Нови Сад.
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7309/ASFALTIRANJE_DESPOTA_STEFANA_0.jpg