Градоначелник поводом годишњице удружења ЗРЕПОК: Важан чинилац пословног и друштвеног амбијента у Зрењанину

Пословно удружење ЗРЕПОК - Зрењанински пословни круг, традиционалним коктелом на Богојављење, обележило је јуче 14. годишњицу од оснивања. Била је то прилика за подсећање на развој и резултате, на спроведене акције и пројекте, али и тренутак да се укаже част новом члану и додели још једна “Повеља пријатељства”. Међу бројним званицама које су увеличале прославу, био је и градоначелник Зрењанина Симо Салапура који је овим подовом истакао да је удружење ЗРЕПОК важан чинилац пословног амбијента у Зрењанину.
“Сарадња локалне самоуправе са удружењем у целини, али и свим његовим чланицама, је на завидном нивоу и често смо у прилици да истакнемо њихов допринос, не само привредном, већ и друштвеном амбијенту наше средине. Посебно нам значи сарадња у оквиру пројекта “Летња стручна пракса”, на ком с нашим Техничким факултетом на најбољи начин промовишемо успешне студенте и подстичемо их да управо у фирмама под окриљем ЗРЕПОК-а усаврше своја знања, а не ретко добију и прилику за запослење”, истакао је градоначелник.
 
 
 
 
Из ЗРЕПОК-а поводом годишњице поручују да су поносни на константан раст фирми чланица, али и на ширење удружења. Истакли су да је Зрењанински пословни круг постао јачи за једног новог члана, јер се ЗРЕПОК-у придружио Николин Сурдућан, оснивач фирме “Генерал солушн“ из Зрењанина. “Повеља пријатељства”, признање које ЗРЕПОК додељује успешним и угледним појединцима из ове средине, припала је ове године адвокату Ђорђу Матићу.
 
 
 
 
Обраћајући се присутнима, председник ЗРЕПОК-а Борислав Умићевић подсетио је на успешност чланица удружења, упркос привредним турбуленцијама. Посебан акценат ставио је на образовање као основни темељ развоја друштва и нагласио значај доступности образовања за све ученике. У том смислу, ЗРЕПОК подржава све позитивне иницијативе на тему образовања, на нивоу друштва. Умићевић је изразио уверење да је Зрењанин данас боље место за живот и пожелео свима здравља, срећну и успешну годину.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7350/ZREPOK_KOKTEL_2024_0.jpg