Рок за подношење пријава на Јавни позив за доделу средстава домаћинствима за смањење загађења ваздуха преласком на еколошки прихватљивији енергент продужен до 30. августа

Одлуком градоначелника Зрењанина, за месец дана продужен је рок за подношење пријава на Јавни позив за доделу бесповратних средстава домаћинствима за смањење загађења ваздуха преласком на еколошки прихватљивији енергент. Уместо до 31. јула, одобрено је продужење рока до 30. августа. 
 
Јавни позив расписан је 25. јуна 2024. године, а продужење рока је уследило пошто се првобитни рок за подношење пријава показао као кратак за сакупљање неопходне документације од стране заинтересованих грађана.
 
Подсећамо, Јавни позив је расписан на основу Правилника о смањењу загађења ваздуха преласком на еколошки прихватљивији енергент за домаћинства на територији града Зрењанина за 2024 годину и Уговора о суфинансирању реализације пројекта смањења загађења ваздуха пореклом из индивидуалних извора у 2024. години на територији града Зрењанина потписаним од стране Републике Србије - Министарства за заштиту животне средине и Града Зрењанина марта ове године.
 
Текст Јавног позива, обрасци пријаве и изјаве, као и листа привредних субјеката за суфинансирање пројекта објављени су на сајту Града Зрењанина, страници Конкурси и огласи.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7572/Grad_00.jpg