Nastavak radova u Gimnazijskoj ulici

 

Zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić i direktor Direkcije za izgradnju i uređenje grada Goran Kravarušić obišli su danas započete radove u Gimnazijskoj ulici.
Izvođenje radova se obavlja u skladu sa rešenjem o izvođenju radova na rekonstrukciji parterne obloge kolovoza, trotoara i atmosferske kanalizacije u dve faze od strane Odseka za građevinske poslove odeljenja za urbanizam Gradske uprave grada Zrenjanina.

 


- Konačno, nastavljamo radove na rekonstrukciji atmosferske i fekalne kanalizacije u ovoj ulici. Maksimalno ćemo se potruditi da što pre završimo. Predviđeno je da se sama rekonstrukcija kanalizacije završi za trideset dana, a trebaće nam još šezdeset dana da postavimo betonske ploče. Posle toga mislim da će Gimnazijska ulica biti ponos našeg grada, biće to pešačka zona i saobraćaj će u toj ulici biti zatvoren i drugačije regulisan u centru grada – rekao je novinarima zamenik Janjić.

 


Goran Kravarušić je rekao trenutno se obavljaju radovi planirani za prvu fazu sanacije Gimnazijske ulice, a ukupna vrednost iznosi 45 miliona dinara, od čega je, kako je naveo, 5 miliona predviđeno za granitne kocke odnosno završni sloj.- Za prvu fazu predviđen rok za završetak radova na sanaciji kanalizacije je devedeset dana, dok je rok za završetak postavljanja završnog sloja šezdeset dana – rekao je Kravarušić.