"Dijamant" opremio igrališta u tri vrtića

“Dijamant”, kao društveno odgovorna kompanija nastavila je akciju uređenja dečijih vrtića “Za lepše detinjstvo” započetu 2011. godine. Tim povodom gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i generalna direktorica kompanije “Dijamant” Slavica Kešelj svečano su otvorili igrališta vrtića “Vila”, “Neven” i “Crvenkapa” koja su opremljena novim spravama za igru.

 

 

- Ovaj projekat predstavlja deo našeg marketinškog plana, a cilj nam je da na najbolji način ulepšamo boravak najmlađih. Oni su naša najveća vrednost na kojima se zasniva društvo i budući radni potencijal, i ako blagovremeno vodimo računa o tome dobićemo odlične rezultate. Ovo je jedan u nizu objekata u koje smo ulagali, naša kompanija ima tradiciju dugu 75 godina i jasne planove, a to je da investicije poput ove budu prioritet i u buduće - rekla je Slavica Kešelj. 

 

 

Gradonačelnik Janjić je zahvalivši na donaciji, istakao zadovoljstvo što postoje društveno odgovorne kompanije kao što je to "Dijamant“.

- Nadam se da će i druge kompanije unašem gradu slediti ovakav primer i da ćemo imati mnogi sličnih projekata. Naglasio bih da smo ove godine otvorili novi vrtić u naselju Gradnulica, ali i da za sledeću godinu planiramo još dva nova vrtića i nadam se da će deca u njima uživati – rekao je gradonačelnik. 

 

 

U dogovoru sa Predškolskom ustanovom “Zrenjanin”, najveća uljara na Balkanu i lider u proizvodnji suncokretovog ulja, margarina i majoneza u Srbiji, opremila je tri igrališta koja su dobila nove tobogane sa kulom i peščanikom, klackalice i ljuljaške u vrednosti od blizu milion dinara.

Događaj je  svojom pesmom ulepšao dečiji hor iz vrtića “Vila” i “Crvenkapa”, a nakon simboličnog puštanja balona u vazduh  uživali su u novim klackalicama i  toboganu.