Zrenjanin i ove godine predstavljen na sajmu MIPIM u Kanu

Grad Zrenjanin se i ove godine predstavio na najvećem međunarodnom sajmu nekretnina i investicija MIPIM 2015 u Kanu, koji je otvoren 9. marta i završava se danas. Oko dvadeset hiljada izlagača iz preko 100 zemalja sveta jednom godišnje susretne se na Rivijeri i u četiri dana, koliko traje sajamska manifestacija, dogovaraju poslove s više od 4000 svetskih investitora, 170 hotelskih grupacija i 6700 kompanija.
 
 
Sajam promoviše ne samo pojedine projekte i pojedinačne opštine i gradove koji na njemu učestvuju, već na najbolji način predstavlja Srbiju kao povoljnu destinaciju za investiranje, čemu doprinosi i nastup Zrenjanina.
 
 
Kao učesnik ovog sajma Grad Zrenjanin je predstavio razvojne projekte i investicione potencijale grada, i ostvario kontankte sa brojnim potencijalnim investitorima. Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, razgovarao je juče sa ambasadorom Republike Srbije u Francuskoj Rajkom Ristićem, kao i gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, koji su posetili štand Grada Zrenjanina.