Održana ''Fijakerijada'', kao deo tradicije ''Dana piva''

Tradicionalna "Fijakerijada" koja se organizuje u sklopu zrenjaninske manifestacije "Dani piva", održana je u subotu, 29. avgusta, na terenima Sportskog centra "Motel", a u okviru programa održan je i "Memorijal Milan Nosonjin".
 
 
U okviru takmičarskog dela manifestacije održano je III kolo Kupa Srbije u disciplini dvopreg, a ove godine je zabeležen najveći odziv. Nastupio je 21 takmičar, a prvo mesto osvojio je Ljubiša Trnjakov iz Stapara.
 
 
U istoj disciplini predstavilo se dvanaestoro dece uzrasta od 10 do 15 godina koja su stigla iz Obrenovca, Svilajnca, Čačka i drugih gradova u zemlji, a nagrada najboljem takmičaru otišla je u Petrovaradin.
 
 
U disciplini četvoropreg na ovogodišnjoj fijakerijadi prvo mesto je pripalo Draganu Trnjakovu, a sledili su ga Miloš Plavšić i Milan Đurđević.
 
 
Grad Zrenjanin podržao je i ovu manifestaciju, a atraktivnom programu prisustvovali su i gradonačelnik Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac, predsednica Skupštine grada Eleonora Marjanović i zamenik predsednice Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev.