Počeli radovi na raskrsnici kod ''Avale'', izmenjen režim saobraćaja

Najavljeni radovi na izgradnji velike kružne raskrsnice kod benzinske stanice "Avala" počeli su danas, a JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" obaveštava građane da je zbog radova došlo do izmene režima kretanja vozila na ovoj raskrsnici.
 
 
"Magistrala" će biti prohodna, ali samo dve saobraćajne trake, zbog čega će saobraćaj biti usporen i odvijaće se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji. Zatvoren će biti pristup vozilima iz Obale Sonje Marinković u Ulicu Brigadira Ristića (odnosno, vozila neće moći iz pravca centra grada da skreću na "magistralu"), kao i skretanje desno iz Ulice Brigadira Ristića (sa "magistrale") prema Obali Sonje Marinković, odnosno prema benzinskoj stanici i centru grada. Biće moguće kretanje vozila iz Obale Sonje Marinković u Obilićevu i dalje u Petefijevu ulicu. Na raskrsnici je Isključena svetlosna signalizacija.
 
Gradska uprava poziva sve učesnike u saobraćaju na toj raskrsnici na strpljenje i oprezno kretanje prema postavljenoj signalizaciji, a ukoliko je moguće, da koriste alternativne pravce kretanja i izbegavaju raskrsnicu, naročito u vreme uobičajenih saobraćajnih "špiceva". 
 
 
Radovi na trećoj kružnoj raskrsnici koja se ove godine gradi u Zrenjaninu će trajati oko dva meseca, njihova vrednost je 25 miliona dinara, a izvođač radova je firma "PUT INVEST" iz Sremske Kamenice, koja je uspešno izvela kružne raskrsnice na Bagljašu i u Ulici Žarka Zrenjanina.