Deset fotografija ''Aviv Parka'', tri dana pred otvaranje

Tri dana preostala su do svečanog otvaranja "Aviv Parka Zrenjanin", u četvrtak, 29. oktobra, a zakupci prostora i lokala koji će biti takođe otvoreni toga dana, privode kraju poslove oko opremanja objekata i popune asortimana. U završnoj fazi je i uređenje okolnog prostora, pristupnih staza, dečjeg igrališta i parternog zelenila koje će "Aviv Parku" davati posebnu boju.
 
 
 
Glavni ulaz u "Aviv Park", pešački i kolski, nalazi se na završetku novoizgrađene ulice iz pravca naselja "Bagljaš", odnosno iz Ulice Bogdana Teodosina, ali je pristup vozilima moguć i sa suprotne strane, u blizini kružnog toka na obilaznici. Na samom glavnom ulazu izgrađen je kružni tok, u čijem je središtu postavljen veliki stub sa logotipima zakupaca i znakom "Aviv Parka" na vrhu. Podsećamo da je unutar kompleksa "Aviv Parka" predviđeno čak 800 parking mesta, te svi posetioci i kupci koji dolaze vozilima mogu pronaći prostor za parkiranje.
 
 
 
Iz "Aviv Parka" obaveštavaju sve posetioce da ih, na sam dan velikog otvaranja, može obradovati poklon igra "Dođi i osvoji". Sve što je potrebno za učešće jeste da se kupon, koji će tokom celog dana deliti hostese "Aviv Parka", popuni i ubaci u, za tu namenu, specijalno označenu kutiju. Nagrade su LED televizor, tablet i mobilni telefon, a imena srećnih dobitnika će se izvlačiti neposredno pred koncert Tonija Cetinskog koji počinje u 20 časova.
 
 
 
"Aviv Park Zrenjanin" svečano će biti otvoren u četvrtak, 29. oktobra, u 15 sati kada će vrpcu preseći gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predstavnici investitora, izraelske kompanije "Aviv Arlon", u prisustvu predstavnika ambasade Izraela u Srbiji.
 
 
 
Program za najmlađe posetioce počeće u 17 časova, a kruna dana je svakako koncert Tonija Cetinskog u večernjim časovima. Koncert je za sve posetioce besplatan, a gostovanje popularnog pevača omogućila je kompanija "Aviv Arlon", kao poklon svim Zrenjanincima i njihovim gostima toga dana.
 
 
 
Sve radnje novog zrenjaninskog maloprodajnog parka na dan otvaranja biće otvorene već od 10 sati i radiće do 22 sata, što će biti uobičajeno radno vreme i svim ostalim danima u nedelji. Popusti u nekim radnjama će se kretati i do 50 odsto, a tog dana Zrenjaninci će do "Aviv Parka" imati besplatan prevoz na linijama gradskog saobraćaja 10 i 10a.