Svečano otvoren ''Aviv Park'' - Zrenjanin dobio 400 novih radnih mesta

U Zrenjaninu je juče svečano otvoren novi, moderan tržni centar "Aviv Park", projekat izraelske kompanije "Aviv Arlon" vredan skoro 30 miliona evra, zahvaljujući kom je u gradu otvoreno oko 400 novih radnih mesta, najviše u sektorima trgovine i održavanja.
 
 
 
 
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor izraelske kompanije "Aviv Arlon" Iftah Aloni, u prisustvu ambasadora Izraela u Srbiji Josefa Levija, svečanim presecanjem vrpce su i zvanično obeleželi početak rada Parka. Svečanosti su prisustvovale i brojne visoke zvanice, uz izuzetno interesovanje medija.
 
 
Otvaranjem objekta, Zrenjanin nije dobio samo savremeni trgovački park, izgrađen po najvišim svetskim standardima nego i nekoliko stotina novih radnih mesta i novi gradski centar, dok su Zrenjaninci dobili atraktivan prostor za buduće promocije, koncerte, akcije i brojne druge sadržaje, ukazao je gradonačelnik Janjić:
- Drago mi je što je izraelska kompanija prepoznala Zrenjanin kao grad u kom vredi realizovati ovako vrednu investiciju, kao grad koji ima perspektivu i velike razvojne potencijale. Otvaranje "Aviv Parka" smatram, takođe, značajnim korakom ka novim investicijama u našoj sredini i željom svih nas da Zrenjanin bude dobro mesto za život, dobro mesto za rad i dobro mesto za investiranje.
 
On je čestitao kompaniji "Aviv Arlon" na izuzetnom projektu i zahvalio svima koji su doprineli da ovaj deo grada dobije izgled kojim se Zrenjaninci mogu ponositi.
 
 
Ističući gostoprimstvo i dobru saradnju pri razvijanju i ostvarivanju projekta, direktor kompanije Iftah Aloni je istakao da će u Parku biti priređeni brojni  kulturni i zabavni programi, a uskoro će početi sa radom i bioskop. On je takođe dodao i da mu se dopada boravak u našoj zemlji.
 
 
Prisutnim gostima obratio se i ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi:
- Ovo je izuzetan dan i ja sam veoma počastvovan i srećan da vidim još jednu stranicu uspeha i prijateljstva između Srbije i Izraela. Mi verujemo u vašu ekonomsku budućnost, i vaše sposobnosti – rekaoje ambasador i dodao i da bi i sam uživao u kafi i kupovini u "Aviv Parku Zrenjanin".
 
 
Povodom velikog otvaranja,  kompanija "Aviv Arlon" donirala je zrenjaninskom Domu zdravlja digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za merenje pritiska – tenziometara, a donacija je uručena direktoru Doma zdravlja Miodragu Subiću koji se zahvalio na velikodušnom gestu.
 
 
 
Tokom celog dana radnje novog ritejl parka obezbedile su popuste i do 50 odsto. Kompanija je za najmlađe posetioce u popodnevnim časovima pripremila zabavni program i brojne animacije, a za sve posetioce, kao poklon, u večernjim časovima priređen je spektakularan koncert popularnog pevača Tonija Cetinskog.
 
 
 
 
Pored zabave, "Aviv Park Zrenjanin" je obezbedio i vredne poklone za svoje posetioce.
 
Novi ritejl park, jedan od najvećih u regionu, nalazi se na svega tri kilometra od centra grada. Do potpunog otvaranja svih radnji, imaće 22.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, u kojem će se naći vodeći domaći i međunarodni modni brendovi, ali i brojni drugi sadržaji namenjeni celoj porodici.
 
Projekat "Aviv Park" u Zrenjaninu je kompletno realizovan za svega godinu dana.