Rvači "Proletera" nadmoćno do nove titule!

Rvači zrenjaninskog "Proletera" nadmoćno su osvojili novu titulu ekipnog šampiona Srbije u grčko-rimskom stilu, potvrdivši u završnici plej-of-a da u ovom sportu, praktično, nemaju konkurenciju u državi. Ovo je peta titula koju su Zrenjaninci osvojili u nizu, čime je još jednom potvrđen vrhunski rad i odlična klupska organizacija.
 
 
Na završnom turniru održanom u Šapcu, "Proleter" je u polufinalu savladao "Potisje" iz Kanjiže skoro maksimalnim rezultatom – 7:1, dok je u finalu primat potvrđen trijumfom nad beogradskim "Partizanom" – 6:2.
 
Ekipi "Proletera" pripao je šampionski pehar, ali i sve pojedinačne nagrade - Mate Nemeš je proglašen za najboljeg rvača Prve lige Srbije, za najboljeg mladog rvača Valentin Čabi, a za najboljeg trenera Vojislav Trajković.  Pehar je kapitenu "Proletera" Kristijanu Frisu uručio  predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković.
 
 
Novu šampionsku titulu osvojili su Sebastijan Kolompar (kategorija do 59 kg), Kristijan Fris (66 kg), Mate Nemeš (71 kg), Davor Štefanek (75 kg), Viktor Nemeš (80 kg), Petar Balo (85 kg), Dejan Franjković (98 kg) i Miroslav Krenjicki (do 130 kg).