Doček pravoslavne Nove godine uz ''Kikija i Pilote'', kuvano vino i vatromet

Grad Zrenjanin organizuje doček Nove godine po Julijanskom kalendaru u sredu, 13. januara, a u centru Zrenjanina nastupiće popularna beogradska rok grupa "Kiki Lesendrić i Piloti". Zrenjanince će, kao predgrupa, zabavljati ABBA tribjut bend, uz hitove sedamdesetih i osamdesetih godina, služiće se kuvano vino, a u ponoć će nebo iznad grada zaparati vatromet. 
 
 
Pravoslavna Nova godina i ovoga puta će biti organizovano dočekana ispred bine na početku Ulice kralja Aleksandra Karađorđevića u Zrenjaninu, ovoga puta uz nastup popularnog benda koji će ove godine obeležiti 35 godina od izlaska svog prvog albuma. "Piloti" i njihov frontmen Zoran Lesendrić Kiki pojavili su se na domaćoj rok sceni avgusta 1981. godine uz hitove "Ne veruj u idole" i "Svi smo mi ponekad anđeli", da bi do sada objavili sedam studijskih albuma i tri kompilacije, uz tri Lesendrićeva solo projekta. Danas nastupaju pod imenom "Kiki Lesendrić i Piloti".
 
Atmosferu će u sredu, oko 21.30 časova, zagrejati ABBA tribjut bend, koji će izvesti najpoznatije hitove te grupe, a nakon njih, od 23 časa, nastupaju "Kiki Lesendrić i Piloti". Grad Zrenjanin poziva sve naše sugrađane da u dobrom raspoloženju i uz kvalitetne muzičke ritmove u centru grada zajedno dočekaju pravoslavnu Novu godinu.