Gradi se objekat građevinskog centra ''Domino'' u Miletićevoj

Nakon otvaranja supermarketa IDEA poslednjeg dana prošle godine, u novoj poslovno-stambenoj zoni oivičenoj ulicama Miletićevom, Tomićevom i Đurđa Smederevca gradi se još jedan savremeni poslovni objekat - građevinski centar “Domino”, investitora preduzeća “Jugodom” doo Novi Sad. Ovaj objekat nalazi se na parceli između Miletićeve ulice i Đurđa Smederevca, u neposrednoj blizini supermarketa IDEA.
 
 
Primetno je interesovanje investitora različitog profila za ovu atraktivnu lokaciju, na prostoru nekadašnje livnice “Radijatora”, pa ovaj deo grada u potpunosti menja fizionomiju. Tome će sigurno, svojim izgledom, doprineti i novi poslovni objekat čiji se završetak, kako je navedeno na tabli gradilišta, planira za april ove godine. 
  

“Jugodom” je uvoznik, distrubuter i proizvođač u oblasti građevinskog materijala i u svojim prodajnim centrima “Domino” u Novom Sadu, Beogradu, Subotici i Somboru na stalnom lageru ima preko tri hiljade artikala. 
 
Projektanti, izvođači radova i nadzorni organi na objektu “Domino” centra u Zrenjaninu su firme iz Futoga, “Bokan plus” i “Kontura inženjering”. Objekat je spratnosti P+1+Pk.