Gde su se sve odvijali radovi u gradu u proteklih nekoliko dana

Kako bi informisali Zrenjanince o ulicama gde se izvode ili su izvedeni radovi u proteklih nekoliko dana, u cilju lakšeg snalaženja ili kretanja alternativnim pravcima, donosimo presek takvih aktuelnih lokacija.
 
 
Najveće gradilište je trenutno u Takovskoj ulici, gde je zatvoren saobraćaj na potezu od Slovačke do Njegoševe ulice, kao i u delu poprečne Ulice Steve Žigona (bivša Ljubljanska). U Takovskoj se izvode obimni radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije, nakon kojih će uslediti rekonstrukcija kolovoznog sloja, postavljanje šahtova, ivičnjaka i asfaltiranje. Učesnici u saobraćaju pozivaju se na opreznost u kretanju i korišćenje alternativnih pravaca. Juče se najviše radilo na samoj raskrsnici Takovske i Steve Žigona.
 
Radovi na raskrsnici Takovske i Steve Žigona:
 
 
Juče su u potpunosti završeni radovi na asfaltiranju dve ulice u širem centru grada – Cvijićeve i Orlove, te se sada saobraćaj ovim ulicama odvija neometano i na novoj asfaltnoj podlozi, čime je i u ovim ulicama rešen dugogodišnji problem njihovih žitelja i svih učesnika u saobraćaju. 
 
Radovi u Orlovoj ulici:
 

Cvijićeva ulica, pre i posle završetka radova:
 
 
 
Prilaz garažama i parking-prostorima znatno je olakšan žiteljima ulica Jovana Popovića i Petra Drapšina, u naselju „Šećerana“ kod Gradskog bazena. Ovde su sanirane sve interne saobraćajnice između stambenih zgrada i postavljena nova asfaltna podloga.  
 
Saobraćajnice i parking prostori u naselju "Šećerana", pre i posle završetka radova: