Zvezde Ruskog carskog baleta na spektaklu ''Romeo i Julija'' u Zrenjaninu

Ruski carski balet (Imperial Russian Ballet) gostuje u Zrenjaninu u ponedeljak, 7. marta, kada će se publici u "Kristalnoj dvorani" u 20 sati predstaviti baletom "Romeo i Julija". Ova baletska predstava rađena je prema istoimenoj Šekspirovoj tragediji uz muziku Sergeja Prokofjeva.
 
Solisti Nariman Bekzhanov (Romeo) i Lina Ševeljova (Julija) predstaviće priču o ljubavi između Romea i Julije, čija je sudbina tragično okončana usled netrpeljivosti njihovih porodica.
 
 
Ruski carski balet se nalazi na samom vrhu svetske baletske scene, o čemu svedoče brojna gostovanja ovog plesnog ansambla u svetu. Deluje pod mentorstvom uglednih baletskih učitelja, a danas ima preko 40 umetnika poteklih iz najboljih baletskih škola Rusije i karakteriše ga bogat repertoar i virtuozno plesno umeće.
 
Zrenjanin je jedini grad u Vojvodini u kome se igra ova jedinstvena baletska predstava, te je ovo prava prilika da 7. marta ugosti i posetioce iz drugih sredina.
 
Ulaznice za "Romea i Juliju" nalaze se u prodaji na blagajni Kristalne dvorane, u svim Win Win radnjama i u dva objekta Ultra Caffea - u centru Zrenjanina, Ulica kralja Aleksandra Karađorđevića i Aviv Parku.
 
Cene ulaznica su: Tribine 700,00; Parter 1.000,00 i VIP parter 1.500,00 dinara.