Stanisavljev na skupštini Udruženja invalida rada

U prostorijama mesne zajednice "Zeleno polje" u Zrenjaninu u utorak je održana izborna skupština mesnog odbora Udruženja invalida rada u našem gradu. Ta organizacija aktivno se uključuje u različite akcije i organizuje niz aktivnosti na nivou grada. Između ostalog, organizatori su i nedavno održane "Banatske štrudlijade", manifestacije od šireg značaja, a redovno učestvuju i u humanitarnim akcijama od kojih ističu prikupljanje pomoći ugroženima u poplavama koje su pogodile Srbiju 2014. godine. 
 
 
Na poziv tog udruženja, skupu na "Zelenom polju" koji je okupio više od 250 članova, prisustvovao je i zamenik predsednice Skupštine grada Zrenjanina Ljubomir Stanisavljev. Tom prilikom, Stanisavljev se zahvalio predsedniku udruženja Stevanu Radišiću i istakao da Grad Zrenjanin ima sluha za probleme ovog udruženja i iz gradskog budžeta izdvaja značajna sredstva za njegovo funkcionisanje.
 
 
- Gradska komisija za dodelu sredstava trudi se da odgovori na što veći broj zahteva ovog udruženja, jer postoji svest da je udruživanje ovog tipa veoma značajno za nesmetan život članova ovog društva. Uvek ću se zalagati da se udruženjima ovoga tipa što više pomogne, jer zadovoljni građani predstavljaju ostvarenje ciljeva politike za koju se zalažem - naglasio je Stanisavljev.