Usluge Mobilne telefonije Srbije dostupne i u Aviv Parku

Nova Mts poslovnica u Aviv Parku Zrenjanin, u naselju Bagljaš počela je s radom danas, a svečano je otvorio gradonačelnik Čedomir Janjić u prisustvu direktora "Telekom Srbija" – izvršne jedinice u Zrenjaninu Darka Karana.
 
 
U novoj poslovnici, koja će biti otvorena svakog dana od 10 do 22 časa, korisnici će imati mogućnost da dobiju informacije o Mts uslugama, kao i da podnesu zahteve u vezi sa prepaid, postpaid tarifnim paketima, uslugama fiksne telefonije, Mts TV-a i Box paketima. U narednih pet dana, za korisnike određenih usluga, Mts je pripremio i zanimljive poklone.
 
 
Kako je naglasio direktor Karan, ovo je druga poslovnica u Zrenjanin, nakon što se prva, otvorena pre dve godine, pokazala veoma uspešnom, a u njoj će raditi pet mladih Zrenjaninaca:
- Podigli smo nivo naših usluga i opredelili se za naselje "Bagljaš", koje broji oko 30 hiljada stanovnika i sigurno zaslužuje da ima zasebnu poslovnicu, gde će naše usluge na kvalitetan način biti ponuđene sugrađanima. Imamo ostvarenje i naših želja i mogućnosti "Telekoma": ovo je jedan savremen objekat, kakvi se u poslednjih šest meseci otvaraju po Srbiji, a ovakav tip poslovnica imamo u Pančevu i Beogradu - objasnio je Karan.
 
 
Primećujući da je ovako značajna kompanija poput "Telekoma" prepoznala Zrenjanin kao grad sa perspektivom, gradonačelnik Janjić je istakao:
-  Najveći benefit otvaranja nove poslovnice je pet novih radnih mesta, zbog čega sam i sam danas ovde, što je u skladu sa našom strategijom razvoja - napomenuo je.
 
Pored drugih zvanica kompanije "Telekom", otvaranju su prisustvovali i predstavnici menadžmenta "Telekom-a" iz Beograda i direktori izvršnih jedinica ove kompanije sa teritorije Vojvodine.