U Aviv Parku specijalni popusti uz koncert ''Riblje čorbe''

Aviv Park Zrenjanin najavljuje veliku "Story shopping" groznicu, koja će se održati u subotu, 21. maja, a organizatori svim posetiocima ovog modernog zrenjaninskog tržnog centra obećavaju uživenje i dobru zabavu, uz kupovinu omiljenih brendova po specijalnim popustima i do 50 odsto.
 
Aviv Park kao mesto porodične kupovine, priprema Zrenjanincima tog dana brojna iznenađenja i sadržaje za celu porodicu, a uveče i najintersantniji poklon, koncert domaćeg rok sastava "Riblja čorba", koji provereno među Zrenjanincima imaju neke od svojih najvećih fanova. Atraktivni programi, zabava i isplativa kupovina produžiće se do kasnih večernjih sati.
 
 
Podsećamo da će sutra (subota, 7. maj), u Aviv Parku biti organizovana po prvi put Auto pijaca, na kojoj će posetioci imati priliku da prodaju, zamene ili kupe novi automobil. Pijaca će u subotu biti otvorena od 10 do 20 sati, na prostoru privremenog parkinga, kod prodavnice "Uradi sam". Ulaz je besplatan.
 
Takođe sutra, od 17 do 20 sati, organizatori iz Aviva pripremilili su zabavu i za najmlađe: dečji maskenbal i modnu reviju humanitarnog karaktera. Najbolju i najinteresantniju masku očekuju i interesantne nagrade.