''ZRok vikend'' večeras i sutra na Trgu slobode

Drugi po redu muzički “ZRok vikend" biće održan večeras i sutra na Trgu slobode, uz nastup dvanaest bendova. Događaj organizuju Grad Zrenjanin, Kulturni centar i Turistička organizacija grada. Među grupama koje nastupaju, biće i bend “The Royal Freak Out “ iz Republike Mađarske, koji se nalazi na mini-turneji u Srbiji.
 
"ZRok vikend" je nastao kao ideja predstavljanja lokalnih bendova zrenjaninskoj publici, a pod okriljem festivala nastupiće poznatiji sastavi, ali i oni koje tek treba izvaditi iz anonimnih statistika. Prilika za tako nešto ukazuje se već večeras i sutra, jer će bendovi nastupati na javnoj, otvorenoj sceni centralnog gradskog trga, verujemo, pred zavidnim brojem poštovalaca te vrste muzike. 
 
U petak, 24. maja, publika će imati priliku da pored lokalnih bendova prisustvuje nastupu mađarskog sastava The Royal Freak Out, koji je trebalo da nastupa u zrenjaninskom Mitraljezu, a od lokalnih sastava na sceni će se naći No Discipline!, Forgotten Scream, Garlic, Drink or Die, Trash Union i Desolation, dok će u subotu, 25. maja svojim nastupima upotpuniti festival bendovi Mist, Zemljotres, Madresi, Empathy Soul Project i Mr. Fuzz.