Градоначелник посетио предузетницу Александру Грујић и позвао младе да се пријаве на конкурс за доделу бесповратних средства за економско оснаживање младих

Градоначелник Симо Салапура посетио је данас предузетницу Александру Грујић, власницу фитнес клуба "Скил", која је прошле године добила бесповратна средстава за економско оснаживање младих на територији града Зрењанина у 2024. години. Фитнес клуб посетила је и Вукица Ђапић Атанацковић, генерална секретарка Спортског савеза града Зрењанина.

 


Градоначелник је подсетио је на то да Град Зрењанин већ трећу годину заредом расписује конкурс за омладинско предузетништво и навео да је за три године Град укупно издвојио близу 10 милиона динара, а да је до сада у склопу тога одобрено тридесет и три пројекта наших младих људи из Зрењанина.

 


- Данас смо посетили фитнес студио чија је власница прошле године добила средства од Града за унапређење свог рада, тачније за онлајн програме. Уједно, овом посетом практично најављујемо трећи конкурс – рекао је градоначелник Салапура и додао да је крајњи датум за подношење пријава 22. мај.

Конкурс је расписан, казао је, а данашња посета фитнес клубу организована је симболично на Међународни дан физичке активности.
- Жеља нам је и да скренемо људима пажњу на то колико је битан здрав начин живота и  колико је важно бавити се спортом и у мноштву обавеза пронаћи ипак мало времена за себе и за здраве стилове живота – рекао је и позвао све младе људе, предузетнике са пословним идејама да конкуришу како би остварили право на бесповратна средства и унапредили своје пословање.

 


Александра Грујић  се већ петнаест година бавим послом фитнес тренера иако је, како је навела, завршила два мастера на Техничком факултету „Михајло Пупин“ који нису имали сличности са тим.
- Нисам ни слутила да ће ми уствари ово бити посао, иако сам раније мислила да је то само хонорарни посао у време студирања. Тотално сам се пронашла у томе, уживела у тај посао, а када нешто радите срцем у томе вероватно увек и успете. Будите активни, трудите се, радите, имајте амбиције и то ће се недвосмислено исплатити. Пратила сам конкурсе Града и успела сам да добијем ова средства захваљујући којима сам проширила своје пословање и на онлајн тренинге, а надам се да ћу и у будућем периоду такође конкурисати и успешно добити средства.  - казала је, између осталог, Грујић.

 

 

Иначе, овогодишњи конкурс за доделу бесповратних средстава за економско оснаживање младих на територији града Зрењанина у 2024. години, градоначелник Салапура је расписао пре неколико дана.

Рок за пријаву је 22. мај 2024. године, а конкурсна документација и комплетна информација о свим битним елементима и правилима за учешће у овом јавном позиву могу се преузети са интернет страни града Зрењанина у делу огласи и конкурси.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7463/POSETA_SANDRA_SKILS_00.jpg