Јавни позив грађанима за доделу помоћи за обнову оштећених или порушених породичних стамбених објеката услед елементарне непогоде 

Град Зрењанин - Комисија за процену штете од елементарних непогода - расписао је јавни позив за доделу бесповратне новчане помоћи у циљу обнове оштећених или порушених породичних стамбених објеката услед елементарне непогоде - града, кише и јаког олујног ветра - у јулу месецу 2023. године на територији Града Зрењанина.
 
Јавни позив расписује се у складу са чланом 15. Закона о обнови након елементарне и друге непогоде и Одлуком Владе Републике Србије о проглашењу елементарне непогоде од 02.08.2023. године, Уредбе о утврђивању државног програма помоћи и обнове оштећених породичних стамбених објеката у својини грађана услед дејства ветра, града, кише у току јула 2023. године. 
 
Јавним позивом дефинисани су критеријуми и услови за доделу помоћи и поступак пријаве штете, а текст оба јавна позива, као и образац за пријаву, доступни су на Огласној табли Градске управе града Зрењанина и званичној интернет презентацији - страници “Kонкурси и огласи”

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7138/Grad_0.jpg