Zamenik gradonačelnika obradovao poklonima decu u vrtićima

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac je zajedno sa članovima Gradskog veća Dragomirom Radovancem i Slavišom Vlačićem, u sklopu obeležavanja "Dečje nedelje" posetio danas vrtić "Biberče" u Zrenjaninu.
 
 
On je u saradnji sa kompanijom “Gomex”, deci poklonio slatke pakete.
Santovac se zahvalio  zaposlenima u Predškolskoj ustanovi ali i u školama što su  kreativno osmislili Dečju nedelju i organizovali niz aktivnosti:
- Danas smo doneli poklone deci u vrtiću “Biberče”, ali i sva druga deca u ostalim vrtićima u gradu dobila su iste pakete. Zahvaljujem se kompaniji “Gomex”, što je kao društveno odgovorno preduzeće, svojom donacijom pomogla Dečju nedelju, a pozivam i ostale preduzetnike da se pridruže ovoj akciji i da deci u Predškolskoj ustanovi obogate boravak. Želimo da svaka nedelja bude Dečja nedelja, a ne samo onda kada je to predviđeno kalendarom.
 
 
Marketing menadžer kompanije “Gomex”  Nedeljko Golušin je istakao da je ovo bio jedan od načina da se najmlađim sugrađanima ulepša njihova nedelja koja je bila u znaku brojnih zanimljivih dešavanja. Kako je najavio, cilj kompanije je da i dalje nastavi sa sprovođenjem sličnih aktivnosti.
 
 
Dečija nedelja koja je započela u ponedeljak ima veoma bogat program, objasnila je Tatjana Lojović pomoćnik direktora Predškolske ustanove:
- S obzirom na to da je ovogodišnji  moto manifestacije “Podrška porodici, najbolja podrška deci” naši vaspitači i stručni saradnici su pripremili radionice, izložbe i druženja zajedno sa decom i njihovim roditeljima, a u saradni i sa osnovnim i srednjim školama kao i ustanovama kulture. Slična dešavanja će nastaviti da se realzuju i tokom narednih nedelja.
Zamenik gradonačelnika Saša Santovac je istim povodom posetio vrtić i OŠ “ Dr Boško Vrebalov” u Melencima i razgovarao sa direktorom Aleksandrom Ludoškim.