Završava se prsten oko Karađorđevog trga, počeli radovi u Pupinovoj

Asfaltiranje kompletnog prstena oko Karađorđevog trga privodi se kraju i preostalo je još samo da se uradi kraća deonica od Ulice Steve Žigona (bivša Ljubljanska) do "Magistrale", čime će biti u potpunosti sanirani svi pravci oko Karađorđevog parka, Kristalne dvorane, Gradskog stadiona i njegovih pomoćnih terena. Učesnici u saobraćaju već su na značajnom dobitku, jer je kolovoz na ovom potezu bio u lošem stanju, a problemi su naročito bili izraženi nakon atmosferskih padavina.
 
 
 
U sklopu ovih radova u potpunosti su sanirane i asfaltirane i raskrsnice Karađorđevog trga sa  ulicama Zorana Kamenkovića, Topličina i Pariske komune, a na završetku radova to će biti slučaj i sa najvećom raskrsnicom, Karađorđev trg – Magistrala.
 
 
 
Kako je i najavljeno iz JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada", počeli su radovi na rekonstrukciji dela Pupinove ulice kod Centralne pošte i Gradske narodne biblioteke, gde je kolovoz takođe dotrajao. Ova saobraćajnica biće takođe u potpunosti sanirana i asfaltirana, sve do službenog ulaza u poštu.
 
 
Iako su vozači upozoreni i saobraćajnom signalizacijom da je ulaz u Pupinovu ulicu iz Nemanjine zatvoren, ulicom se saobraćaj i dalje odvija, a neposredno pred gradilištem stvaraju se "čepovi", jer nema prostora za okretanje vozila. Još jednom apelujemo na učesnike u saobraćaju da u naredne dve nedelje do mesec dana (u zavisnosti koliko će vremenski uslovi uticati na odvijanje radova) izbegavaju ulazak vozilom u Pupinovu ulicu i time omoguće i vozilima za gradilište lakše kretanje.
 
 
Izvođač radova u Pupinovoj je firma AD "Vojvodina put" Pančevo, a finansijer je JP "Putevi Srbije", preko investitora JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina".