Najlepši božićni poklon za porodicu Novković iz Knićanina

Ivana Novković iz Knićanina, samohrana majka četvoro dece, dobila je na korišćenje stan u dvorištu tamošnje osnovne škole "Stevan Knićanin". Do sada je ova porodica živela u potpuno nefunkcionalnoj i nebezbednoj kući u Knićaninu, bez struje i mogućnosti za grejanje, i nakon dogovora Grada Zrenjanina i Školskog odbora te škole, stan u objektu koji koristi škola za svoje potrebe, a koji tokom poslednje dve godine nema stanare, ustupljen je Ivani i njenoj deci. Akcijom meštana Knićanina izvršena je i rekonstrukcija dela tog objekta.  
 
 
 
Ovu porodicu posetili su danas zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i član Gradskog veća Slaviša Vlačić, u društvu predstavnika mesne zajednice "Vojvoda Stevan Knićanin". 
 
 
- Najstarije dete u porodici Novković ima 13 godina, a najmlađe 18 meseci. Iskoristili smo priliku da na Badnji dan posetimo ovu petočlanu porodicu, podelimo deci božićne poklone i na ovaj način pokažemo da Grad Zrenjanin brine o svojim ugroženim sugrađanima i da im izlazimo u susret koliko je to u našim mogućnostima. Želja nam je bila i da ovoj deci omogućimo nastavak školovanja i život u bezbednim uslovima kakve imaju u ovom stanu – rekao je Saša Santovac.