Prvi rođendan Aviv Parka u subotu - koncert Bajage, besplatan prevoz i niz pogodnosti

Aviv Park Zrenjanin obeležiće u subotu, 17. septembra, svoju prvu godinu poslovanja velikim koncertom našeg legendarnog benda “Bajage & Instruktora”, raznovrsnim programom za decu i odrasle, i fenomenalnim slavljeničkim popustima po radnjama! Koncert počinje u 20 časova i ulaz je za sve posetioce besplatan - poručuju iz PR službe kompanije Aviv Arlon Srbija.
 
 
Aviv Park Zrenjanin je otvoren prošle godine i predstavlja potpuno novi koncept tržnog centra na našim prostorima. Izuzetno prijatan ambijent na otvorenom prostoru, sa radnjama u koje se ulazi sa velikog centralnog trga, bez veštačkog svetla, pravi idealan spoj mesta za kupovinu i celodnevnog provoda za celu porodicu. Veliki broj brendova, cene prilagođene prosečnom kupcu, mnogobrojni sadržaji za decu, prijatni kafići i restorani, kao i sportski tereni i skejt park, predstavljaju pravu oazu za beg iz gradske gužve. Aviv Park Zrenjanin se nalazi na samo 3 kilometra od centra grada, pa je osim lagane pešačke ture dostupan lako i gradskim prevozom.
 
Aviv Park Zrenjanin će u subotu, 17. septembra, proslaviti svoj prvi rođendan! Tim povodom, radnje će raditi produženo i biće otvorene za sve posetioce u vremenu od 10 do 24 časa. Celog dana posetioce očekuju neverovatni popusti, čak do 50% u većini radnji. Osim odlične kupovine, tog dana će od 17 časova biti organizovan program za najmlađe posetioce sa pozorišnom predstavom, animacijama, igrama, klovnovima, mađioničarima kao i mnoga iznenađenja... A, nakon odlične zabave za najmlađe, od 20 časova sledi koncert za pamćenje, “Bajage & Instruktora”, kao rođendanski poklon Aviv Parka svim Zrenjanincima!
 
 
Za sve one koji nemaju rešen prevoz, u subotu, u vremenu od 17 do 24 časa, autobusi na linijama 10 i 10a BESPLATNO će prevoziti na svakih trideset minuta sve zainteresovane posetioce do i od Aviv Parka Zrenjanin, gde će se tog dana održati velika slavljenička celodnevna manifestacija povodom obeležavanja PRVOG rođendana Parka.
 
"Za Aviv je veliko zadovoljstvo što proslavljamo PRVIH godinu dana poslovanja u Zrenjaninu, i ovaj događaj upravo organizujemo iz zahvalnosti prema dosadašnjim posetiocima. Posebno ističemo da naši zakupci pripremaju specijalne rođendanske popuste u subotu, a za najmlađe organizovali smo od 17 časova pravu dečiju rođendansku žurku i pozorišnu predstavu, a veliki, besplatni koncert "Bajage & Instruktora", koji počinje u 20 časova, je poklon za sve povodom našeg 1. rođendana" - istakli su iz menadžmenta kompanije Aviv Arlon, koja je investitor ovog projekta.
 
Bliže sa rođendanskim popustima koji ih čekaju  u subotu, 17. septembra, u radnjama u Aviv Parku posetioci se mogu upoznati na sledećem linku:
http://avivpark.com/zrenjanin/17-septembar-2016-lista-popusta-za-nas-1-rodendan/
 
Više informacija o sva tri Aviv Parka u Srbiji i događajima u njima na web stranici: www.avivpark.com